Per 4 valandas – 30 000 eurų parama vaikams

2021-12-17 |

Šaltasis sezonas atneša ne tik sniegą, šventes, rogėmis važinėjančius kalėdų senelius, bet ir ne vieną paramos akciją, kurią organizuoja žinomos organizacijos, televizijos, žinomi žmonės ir t.t. Nudžiuginama begalės žmonių, kuriems ši pagalba išties labai reikalinga, tai jiems padeda atsitiesti, įvekti ligą, sutvirtėti psichologiškai.

Paaukoti 30 000 eur per 4 valandas daug ar mažai?

Vienas puikių pavyzdžių – aukcionas Sušildykime mažąsias širdeles, kurio tiesioginę transliaciją, pakviesti Klaipėdos Apskrities Lions Moterų Klubo „Smiltė”,  į zoom platformą surengė ir vykdė ADLife komanda. Tai buvo uždaras renginys, į kurį buvo galima patekti įsigyjant bileitus, tačiau dalyvių tikrai netrūko, nes ir bilieto įsigijimas buvo auka mūsų mažosioms širdelėms.
Viskuo, ko reikėjo, tam, kad būtų galima surengti šio renginio tiesioginę transliaciją (live’ą), pasirūpinome mes, ADLife komanda. Pasirūpinome visomis priemonėmis bei įranga, kuri reikalinga tiesioginių transliacijų vykdymui bei valdymui (mikrofonais, kameromis), įvertinome renginio ypatybes bei parinkome ir įgyvendinome tinkamiausius apšvietimo bei įgarsinimo sprendimus. Tai – didelės apimties aukcionas (jo metu buvo surinkta daugiau nei 30 000 eur), todėl trukmė – įspūdinga, daugiau nei 4 val., tačiau tai mums nevirto iššūkiu, o tik vertinga patirtimi. Transliacijai šis laikas nėra trumpas, tačiau per toki laiką surinkti 30 000 eurų ne vieno organizatoriaus svajonė. Taigi kaip aptarėme taip ir įgivendinome, profesionaliai įvertinome situaciją, parinkome optimaliausius sprendimus ir kūrybiškai juos įgyvendinome. O svarbiausia, kad prisidėjome prie šios gražios akcijos ir iniciatyvos.

Kur kreiptis, jei reikalinga tiesioginės transliacijos paslauga?

Vyksta svarbus renginys ir norite, kad jį pamatytų dar daugiau žmonių, nei jame dalyvauja ir jį stebi gyvai? Tiesioginės transliacijos (live’ai) puikus būdas užtikrinti, kad renginį, nuo pat pirmos iki paskutinės minutes, išvys didelis srautas žmonių. Nežinote, kaip vykdyti tiesioginę transliaciją? Trūksta žmogiškųjų išteklių šiam tikslui? O galbūt neturite tam reikalingos įrangos? Palikite visus šiuos rūpesčius ADLife – tiesioginių transliacijų profesionalams. Mums tai puikiai sekasi.
Kreipkitės į ADlife. Pasirūpinsime reikalinga įranga, parinksime tinkamiausius sprendimus ir profesionaliai juos išpildysime.

 

 

Musu kontaktai čia
Keletas įgyvendintų projektų čia

© ADLife creative studio
2019 - 2024